- 13%

MAG – Modern Alap Gasztronómia

7 900 Ft 6 900 Ft

Szerzõ(k): Kocsonya Kálmán, Vomberg Frigyes, Illés Vince Levente
Kiadó: Si-Ker ‘993 Bt.
Megjelenés: 2018

Instock
- +
Compare
Cikkszám: SIK-06 Kategóriák: , Címke:
Share:

Leírás

Technológia a középpontban! Konyhatechnológiai mûveletek receptközpontúság helyett!

MAG = MODERN ALAP GASZTRONÓMIA
A MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása teljesen új, egyedi megközelítésben. Gyakorló szaktanárok észrevételeit meghallgatva konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben.

Étkezési szokásaink megváltoztak, új irányzatok születtek, a gasztronómiai forradalom idejét éljük. A hazai munkaerõpiacon is hatalmas az igény az azonnal hasznosítható tudással rendelkezõ szakácsok iránt. Olyan szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG – ban szereplõ konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban alkalmazni.
A MAG bemutatja a modern gasztronómiai konyhatechnológiák alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi cukrászat tanait is.
A MAG gyakorlati segítséget nyújt. Az egyes technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhetõ képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják, valamint a könyvhöz csatolt könyvjelzõ ?puskát? is ad a mértékegység átváltásokhoz.

  • Kiadó: Si-Ker ‘993 Bt.
  • Szerzõ(k): Kocsonya Kálmán, Vomberg Frigyes, Illés Vince Levente
  • Megjelenés: 2018
  • ISBN:
  • Gyártói kód: SIK-06
  • 6900 FT

További információk

Többi könyv a kiadótól

Kategória

Shopping Cart Items

No products in the cart.

Return to Shop
Search for: