Hírek
2023.03.30 20:28
Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek
Munka-, tűz-, környezetvédelem és higiénia
Tartalomjegyzék:
1. Munka-, tűz- és környezetvédelmi ismeretek
2. A tűz elleni védekezés
3. Élelmiszer ágazatra vonatkozó munkavédelmi szabályok
4. Elsősegélynyújtás
5. Természet és környezetvédelem
6. Élelmiszer higiénia
7. A higiénia szabályozása
8. Minőségirányítási rendszerek
9. Az élelmiszerek biztonságát meghatározó tényezők
10. Műszaki higiénia
11. Élelmiszer-feldolgozás biztonsága
-
Cím Munka-, tűz-, környezetvédelem és higiéniaSzerző Gerber Gábor - Kádár RóbertnéKiadó Herman Ottó Intézet (FVM)Kiadói kód É-639ISBN 9789639675803Kiadási év 2021
Kosár
A kosár üres
Kategóriák
- Antikvár könyvek
- Egészségügy - Szociális szolgáltatások
- Elektrotechnika - Elektronika
- Élelmiszeripar
- Építőipar
- Faipar
- Gépészet
- HVG Kiadó könyvei
- Idegenforgalom
- Informatika
- Kereskedelem
- Környezetvédelem - Vízgazdálkodás
- Közgazdaság
- Közlekedés - Geodézia
- Logisztika
- Marketing
- Mezőgazdaság - Erdészet
- Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
- Népművészet - Kommunikáció
- Szépségipar
- Vendéglátás