Tapas
A spanyol konyha változatossága és gazdagsága számos ízletes tapasfogást kínál, amelyek világszerte méltán népszerűek. Képzeljük el a vörösborban pácolt chorizót, az ízletes empanadát, a ropogósra sült sajtos padlizsánt vagy a frissítő gazpachót. Ne feledkezzünk meg a tortilláról sem, amely számtalan töltelékkel variálható, és mindig újabb meglepetéseket tartogat. Még a legegyszerűbb marinált olívabogyó is elkápráztatja az ízlelőbimbókat, ha a legjobb minőségű alapanyagokból készül. A tapasok eredetileg apró falatok voltak, amelyeket egy pohár ital mellé szolgáltak fel, ám mára a spanyol konyha ezen kincsei a világ számos pontján önálló fogásként is megállják a helyüket. Ha többfélét kínálunk belőlük egyszerre, kiváló főételt alkothatunk, amely bármilyen összejövetelt különlegessé varázsol. A több mint 60 receptet tartalmazó gyűjtemény segít abban, hogy új ötletekkel gazdagodva varázsoljunk feledhetetlen étkezéseket a családdal és barátokkal töltött idő alatt, miközben felfedezzük a spanyol konyha változatos ízvilágát.
Buen provecho!
-
Cím TapasAlcím Spanyol ízek, kis fogások, közös étkezésekKiadó HVG - Gasztronómia könyvekISBN 9789635655465Kiadási év 2024
- Antikvár könyvek
- Egészségügy - Szociális szolgáltatások
- Elektrotechnika - Elektronika
- Élelmiszeripar
- Építőipar
- Faipar
- Gépészet
- HVG Kiadó könyvei
- Idegenforgalom
- Informatika
- Kereskedelem
- Környezetvédelem - Vízgazdálkodás
- Közgazdaság
- Közlekedés - Geodézia
- Logisztika
- Marketing
- Mezőgazdaság - Erdészet
- Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
- Népművészet - Kommunikáció
- Szépségipar
- Vendéglátás