Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Általános élelmiszeripari technológiák I.

Általános élelmiszeripari technológiák I.
4 100 Ft

Tartalomjegyzék:

 

1. Az élelmiszeripar ágazatai

2. Malomipar és keveréktakarmány-gyártás

3. Sütőipar

4. Cukrászipar

5. Tartósítóipar

6. Dohányipar

7. Növényolajipar

8. Tejipar

  • Cím
    Általános élelmiszeripari technológiák I.
    Szerző
    Bereczkiné Kardeván Kinga - Kovács Gáborné - Csatáriné Horváth Magdolna - Maráziné Király Ildikó - Tormáné Csizmadia Zsuzsanna - Virágné Széll Márta - Zakariásné Kiskó Bernadett
    Kiadó
    Herman Ottó Intézet (FVM)
    Kiadói kód
    É-407/I
    ISBN
    -
    Kiadási év
    2021