Hírek
2023.03.30 20:28
Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek
Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak
A szakiskolai szintű vendéglátós szakmák - elsősorban a cukrász-, szakács és pincérképzés - gazdálkodással foglalkozó moduljaihoz készült a Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak könyvsorozat.
Az 1. kötet a gazdálkodással, annak környezetével és alapegységeivel foglalkozik. Természetesen a középpontban a vendéglátó vállalkozások tevékenységének feltételei állnak.
Témakörök:
Gazdálkodás
A vendéglátás és a nemzetgazdaság kapcsolata
A gazdálkodás alapegységei
A vendéglátó vállalkozások tevékenységének feltételei
-
Cím Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknakAlcím 11. osztálySzerző Sztruhár KrisztinaKiadó Műszaki KönyvkiadóKiadói kód MK-6036-2ISBN 9789631660364Kiadási év 2008
Kosár
A kosár üres
Kategóriák
- Antikvár könyvek
- Egészségügy - Szociális szolgáltatások
- Elektrotechnika - Elektronika
- Élelmiszeripar
- Építőipar
- Faipar
- Gépészet
- HVG Kiadó könyvei
- Idegenforgalom
- Informatika
- Kereskedelem
- Környezetvédelem - Vízgazdálkodás
- Közgazdaság
- Közlekedés - Geodézia
- Logisztika
- Marketing
- Mezőgazdaság - Erdészet
- Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
- Népművészet - Kommunikáció
- Szépségipar
- Vendéglátás