Hírek
2023.03.30 20:28
Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek
Szakáruismeret - Élelmiszerek és vegyi áruk
A hivatalos tankönyvi minősítéssel rendelkező kiadvány tartalmazza az élelmiszer-áruismeret alapjait, a tartósítás módszereit, és 16 nagyobb árucsoport rendszerező táblázatait, árujellemzőiket, kereskedelmi jelentőségüket. Külön hangsúlyt kap a minőség, a fogyasztóvédelem, a tárolási körülmények, az értékcsökkenést jelentő, forgalomból kizáró jellemzők bemutatása. A könyv mindenben megfelel a moduláris és a kompetencia alapú képzési követelményeknek, gyakorlati szemléletű, munkaforma-centrikus. A tankönyv elsősorban az iskolarendszerű kereskedőképzésben, szaktanári szelektálással a szakiskolai oktatásban (bolti eladó) hasznos, de ajánljuk minden érettségire épülő és tanfolyami (felnőttoktatás) kereskedelmi képzésekhez is.
A CD ROM mellékleten a könyv minden témájához kapcsolódó speciális elemek (színes áruképek, interaktív feladatok, animációk, olvasmányok, tesztek) bővíti a tudásanyagot.
-
Cím SzakáruismeretAlcím Élelmiszerek és vegyi árukSzerző Dr. Buzás GizellaKiadó Műszaki KönyvkiadóKiadói kód KP-2284ISBN 9789633370469Kiadási év 2017
Kosár
A kosár üres
Kategóriák
- Antikvár könyvek
- Egészségügy - Szociális szolgáltatások
- Elektrotechnika - Elektronika
- Élelmiszeripar
- Építőipar
- Faipar
- Gépészet
- HVG Kiadó könyvei
- Idegenforgalom
- Informatika
- Kereskedelem
- Környezetvédelem - Vízgazdálkodás
- Közgazdaság
- Közlekedés - Geodézia
- Logisztika
- Marketing
- Mezőgazdaság - Erdészet
- Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
- Népművészet - Kommunikáció
- Szépségipar
- Vendéglátás