Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Laboratóriumi alapismeretek I.

Laboratóriumi alapismeretek I.
3 200 Ft

 Tartalomjegyzék:

 

 1. Bevezetés

 2. Élelmiszervizsgáló laboratóriumok

 3. Munkavédelmi, balesetvédelmi, tűzvédelmi szabályok ismertetése

 4. Laboratórium használt vegyszerek

 5. A laboratóriumban használatos eszközök

 6. Laboratóriumi hőforrások, melegítő berendezések, hűtés, termosztálás

 7. Laboratóriumban használt mértékegységek

 8. Alapvető laboratóriumi műveletek

 9. Előkészítő, homogenizáló és szétválasztó műveletek

10. Mintavétel

11. Gravimetria - Tömeg szerinti analízis

12. Oldatkészítés

13. Térfogatos analízis - titrimetria

14. Mellékletek

15. Felhasznált irodalom

  • Cím
    Laboratóriumi alapismeretek I.
    Szerző
    Komoriné Zorkóczy Aranka - Molnár Judit
    Kiadó
    Herman Ottó Intézet (FVM)
    Kiadói kód
    É-403/I
    ISBN
    9789633090930
    Kiadási év
    2021