Hírek
2023.03.30 20:28
Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek
Laboratóriumi alapismeretek I.
Tartalomjegyzék:
1. Bevezetés
2. Élelmiszervizsgáló laboratóriumok
3. Munkavédelmi, balesetvédelmi, tűzvédelmi szabályok ismertetése
4. Laboratórium használt vegyszerek
5. A laboratóriumban használatos eszközök
6. Laboratóriumi hőforrások, melegítő berendezések, hűtés, termosztálás
7. Laboratóriumban használt mértékegységek
8. Alapvető laboratóriumi műveletek
9. Előkészítő, homogenizáló és szétválasztó műveletek
10. Mintavétel
11. Gravimetria - Tömeg szerinti analízis
12. Oldatkészítés
13. Térfogatos analízis - titrimetria
14. Mellékletek
15. Felhasznált irodalom
-
Cím Laboratóriumi alapismeretek I.Szerző Komoriné Zorkóczy Aranka - Molnár JuditKiadó Herman Ottó Intézet (FVM)Kiadói kód É-403/IISBN 9789633090930Kiadási év 2021
Kosár
A kosár üres
Kategóriák
- Antikvár könyvek
- Egészségügy - Szociális szolgáltatások
- Elektrotechnika - Elektronika
- Élelmiszeripar
- Építőipar
- Faipar
- Gépészet
- HVG Kiadó könyvei
- Idegenforgalom
- Informatika
- Kereskedelem
- Környezetvédelem - Vízgazdálkodás
- Közgazdaság
- Közlekedés - Geodézia
- Logisztika
- Marketing
- Mezőgazdaság - Erdészet
- Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
- Népművészet - Kommunikáció
- Szépségipar
- Vendéglátás