Kochen, Backen und Servieren
A kiadvány a vendéglátóipari, vagyis cukrász-, pincér- és szakácstanulóknak készült. Változatos feladatokat tartalmaz, amelyek megoldása során a tanulók megismerik a szakmában használt nyersanyagok, termékek, eszközök, berendezési tárgyak, gépek, technológiák nevét német nyelven, továbbá elsajátítják a munka világában használatos párbeszédeket, begyakorolják a munkavállaláshoz kapcsolódó formanyomtatványok kitöltését, önéletrajz és motivációs levél írását.
A tankönyv szövege az élő nyelvhasználatra épül, de a szakma jellegéből adódóan az udvarias kommunikációs formákat helyezi előtérbe. Az utasítások német és magyar nyelvűek, a végén kétnyelvű szószedet található. A tankönyv feladataira épülő, anyanyelvi szereplők által felmondott hanganyag segíti a beszédértés fejlesztését.
-
Cím Kochen, Backen und ServierenSzerző Stroh Péter - Tóth GáborKiadó Műszaki KönyvkiadóKiadói kód MK-5931ISBN 9789631667233Kiadási év 2021
- Antikvár könyvek
- Egészségügy - Szociális szolgáltatások
- Elektrotechnika - Elektronika
- Élelmiszeripar
- Építőipar
- Faipar
- Gépészet
- HVG Kiadó könyvei
- Idegenforgalom
- Informatika
- Kereskedelem
- Környezetvédelem - Vízgazdálkodás
- Közgazdaság
- Közlekedés - Geodézia
- Logisztika
- Marketing
- Mezőgazdaság - Erdészet
- Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
- Népművészet - Kommunikáció
- Szépségipar
- Vendéglátás