Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig

Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig
8 290 Ft

Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.

  • Cím
    Ételkészítés ismeretek
    Alcím
    Az alapoktól a mesterszintig
    Szerző
    Petõ Gyula
    Kiadó
    Műszaki Könyvkiadó
    Kiadói kód
    MK-5813
    ISBN
    9789631665215
    Kiadási év
    2018