Hírek
2023.03.30 20:28
Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek
Élelmiszerismeret I.
Először a gabona-, malom-, tészta- és sütőipari áruk jellemzőit, fajtáit ismerteti a szerző, majd az édesítőszerek, édesipari áruk és cukrászati történetével, csoportjaival ismerkedhetünk. Végezetül a gyümölcsök, zöldségfélék és tartósított gyümölcs-zöldségáruk bemutatásával fejeződik be az első kötet. Felújított témák a kiadványban:
- Egzotikus gyümölcsök a polcokon és a konyhában
- Tartósítási eljárások
-
Cím Élelmiszerismeret I.Szerző Fekete Károly - Dr. Sahin-Tóth Gyula - Suhajda JánosnéKiadó Műszaki KönyvkiadóKiadói kód MK-6032-XISBN 9789631660326Kiadási év 2012
Kosár
A kosár üres
Kategóriák
- Antikvár könyvek
- Egészségügy - Szociális szolgáltatások
- Elektrotechnika - Elektronika
- Élelmiszeripar
- Építőipar
- Faipar
- Gépészet
- HVG Kiadó könyvei
- Idegenforgalom
- Informatika
- Kereskedelem
- Környezetvédelem - Vízgazdálkodás
- Közgazdaság
- Közlekedés - Geodézia
- Logisztika
- Marketing
- Mezőgazdaság - Erdészet
- Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
- Népművészet - Kommunikáció
- Szépségipar
- Vendéglátás