Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCP
Oktatási segédlet a komplex vizsgához vendéglátó szakképesítések számára
Vizsgáztató szaktanár által készített vizsgasegédlet a vendéglátós alapszakmák - szakács, pincér, cukrász, vendéglátó eladó, vendéglátás-szervező vendéglős, konyhai kisegítő, gyorséttermi ételeladó - hallgatói számára.
A hatályos OKJ szakmai és vizsgakövetelményeinek megfelelően átdolgozott és megújított kiadás.
A vizsgasegédlet tankönyv az élelmiszereket, mint a vendéglátó szakmák technológiai folyamatainak alapanyagait ismerteti, valamint azt, hogyan változnak tulajdonságaik a tárolás, majd a feldolgozás során. Ehhez áttekinti a fő élelmiszercsoportok alkotóelemeinek fizikai, kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait, a tartósítási tudnivalókat.
Kitér a minőségmegőrzéssel kapcsolatos feladatokra és a HACCP rendszer alapelveire. A segédlet a komplex vizsgára felkészülést segíti, szerzője vizsgáztató, gyakorlati oktatásvezető, a komplex vizsga vizsgáztatói követelményrendszere alapján állította össze vizsgatételsor kidolgozás igényességével.
-
Cím Élelmiszer, fogyasztóvédelem, benne: HACCPAlcím Segédlet a komplex vizsgához vendéglátó szakképesítések számáraSzerkesztő Piros FerencKiadó Si-Ker '993 Bt.Kiadói kód SIK-02Kiadási év 2015
- Antikvár könyvek
- Egészségügy - Szociális szolgáltatások
- Elektrotechnika - Elektronika
- Élelmiszeripar
- Építőipar
- Faipar
- Gépészet
- HVG Kiadó könyvei
- Idegenforgalom
- Informatika
- Kereskedelem
- Környezetvédelem - Vízgazdálkodás
- Közgazdaság
- Közlekedés - Geodézia
- Logisztika
- Marketing
- Mezőgazdaság - Erdészet
- Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
- Népművészet - Kommunikáció
- Szépségipar
- Vendéglátás