Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek


Általános élelmiszeripari technológiák II.

Általános élelmiszeripari technológiák II.
4 200 Ft

Tartalomjegyzék:

 

1. Borászat

2. Cukorgyártás

3. Édesipar

4. Erjedés- és üdítőipar

5. Hús- és baromfiipar

6. Élelmiszerek csomagolása

 

  • Cím
    Általános élelmiszeripari technológiák II.
    Szerző
    Bereczkiné Kardeván Kinga - Kovács Gáborné - Csatáriné Horváth Magdolna - Maráziné Király Ildikó - Tormáné Csizmadia Zsuzsanna - Virágné Széll Márta - Zakariásné Kiskó Bernadett
    Kiadó
    Herman Ottó Intézet (FVM)
    Kiadói kód
    É-407/II
    ISBN
    -
    Kiadási év
    2021