Hírek
2023.03.30 20:28
Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek
Általános élelmiszeripari technológiák II.
Tartalomjegyzék:
1. Borászat
2. Cukorgyártás
3. Édesipar
4. Erjedés- és üdítőipar
5. Hús- és baromfiipar
6. Élelmiszerek csomagolása
-
Cím Általános élelmiszeripari technológiák II.Szerző Bereczkiné Kardeván Kinga - Kovács Gáborné - Csatáriné Horváth Magdolna - Maráziné Király Ildikó - Tormáné Csizmadia Zsuzsanna - Virágné Széll Márta - Zakariásné Kiskó BernadettKiadó Herman Ottó Intézet (FVM)Kiadói kód É-407/IIISBN -Kiadási év 2021
Kosár
A kosár üres
Kategóriák
- Antikvár könyvek
- Egészségügy - Szociális szolgáltatások
- Elektrotechnika - Elektronika
- Élelmiszeripar
- Építőipar
- Faipar
- Gépészet
- HVG Kiadó könyvei
- Idegenforgalom
- Informatika
- Kereskedelem
- Környezetvédelem - Vízgazdálkodás
- Közgazdaság
- Közlekedés - Geodézia
- Logisztika
- Marketing
- Mezőgazdaság - Erdészet
- Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
- Népművészet - Kommunikáció
- Szépségipar
- Vendéglátás