Hírek
2023.03.30 20:28
Termékajánló
TOP termékek
Termék részletek
10047-12 Felszolgálás alapjai II.
A kiadvány a pincér szakképesítéshez készült a 27/2012. (VIII.27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmények alapján. A könyv segítséget nyújt a nappali tagozatos tanulóknak az ismeretanyag elsajátításában, illetve felnőttképzés esetén a modulvizsgára történő felkészülésben. A képzésben résztvevők a könyvet haszonnal forgathatják a szakmai vizsga előtt is.
-
Cím 10047-12 Felszolgálás alapjai II.Szerző Voleszák ZoltánKiadó VoleszákKiadói kód VZ-KPC141Kiadási év 2014
Kosár
A kosár üres
Kategóriák
- Antikvár könyvek
- Egészségügy - Szociális szolgáltatások
- Elektrotechnika - Elektronika
- Élelmiszeripar
- Építőipar
- Faipar
- Gépészet
- HVG Kiadó könyvei
- Idegenforgalom
- Informatika
- Kereskedelem
- Környezetvédelem - Vízgazdálkodás
- Közgazdaság
- Közlekedés - Geodézia
- Logisztika
- Marketing
- Mezőgazdaság - Erdészet
- Munkavédelem - Foglalkoztatás (általános)
- Népművészet - Kommunikáció
- Szépségipar
- Vendéglátás